dissabte, 3 de gener del 2009

Sobre l'anonimat

Benvolguts lectors i lectores, en el poc temps de vida d'aquest bloc ja m'han arribat uns quants comentaris en relació a l'anonimat del mateix. Com ja avançava en el mail de presentació que he fet arribar a uns quants de vosaltres, la intenció és garantir la independència del seu autor però garantint sempre el respecte cap a terceres persones. En cap cas es vol crear cap clima de crispació ni ésser una plataforma per difondre falsedats.

També recordo que aquest bloc no pretén ésser cap eina periodística -per això ja tenim els professionals que ens informen i sí que donen la cara-, sinó una eina que generi debat i opinió. Esperant comprengueu aquesta postura, us convido de nou a continuar llegint -però sobretot opinant també- sobre totes les qüestions del nostre poble que creieu són dignes de mencionar.

2 comentaris:

  1. Com t'han arribat els comentaris crítics sobre l'anonimat del blog? no veig publicat cap comentari al respecte... i perquè aquesta presentació per mail tant "parcial"?

    ResponElimina
  2. Hola company/a, els comentaris no han arribat via blog, sinó via e-mail. D'aquí que no els vegis publicats. Gràcies per la teva opinió!

    ResponElimina