dimarts, 27 de gener del 2009

La sol·litud del Sr. Figuerola

Fa uns dies felicitàvem el regidor de Comunicació de l'Ajuntament de Canet, el senyor Òscar Figuerola, per haver pres la decisió de sortir del Consorci de la TDT de l'Alt Maresme pel cost inasumible que representa, en els moments de crisi generalitzada actual, per al consistori de Canet. Ves per on, però, que finalment l'Ajuntament de Canet no es retira del Consorci. I això què vol dir? Doncs que Canet haurà de pagar 36.000 euros per disposar d'una càmera de vídeo i un ordinador portàtil en règim de cessió (caram quin lloguer més car!) i per fer-nos nosaltres mateixos la feina de gravar les notícies. Després les haurem d'enviar al centre de producció de Calella perquè, si ho consideren escaient, les "venguin" a la TDT de Mataró perquè, finalment, siguin emeses als informatius de la TDT.

Ves quina jugada! Pagar sis milions de les antigues pessetes per llogar el material, fer-nos les notícies i després ja veurem si les emeten. Hi pot tenir alguna cosa a veure que el nostre alcalde, el socialista Joaquim Mas, hagui cedit a les pressions de Mataró (governat també pel PSC) per no sortir del consorci?

Qui en surt pitjor parat, però, és la gent de Ràdio Canet, que veurà la seva partida retallada considerablement perquè l'Ajuntament treurà d'aquí els diners per pagar al Consorci de la TDT. Si fins ara la ràdio ja disposava de recursos prou justets, com s'ho faran a partir d'ara? Potser serà cert allò que acostuma a dir el seu director de "amb un fil i una espardenya tirem endavant la ràdio..."

De nou es posa d'entredit la confrontació interna que viu l'equip de govern. I aquest cop els socialistes, no sabem si amb el recolzament d'Unió, ha fet valer el seu pes pel damunt d'ERC? Però què passaria si el Sr. Figuerola hagués imposat el seu criteri? Algú s'atreveix a especular?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada