dissabte, 3 de gener del 2009

L'incivisme d'alguns veïns


De mostres d'incivisme en tenim un bon grapat. Les més visibles, però, continuen essent les defecacions dels gossos que els seus amos no recullen i l'incompliment sistemàtic amb el calendari de la recollida selectiva.

Precisament aquest últim cas és el que avui m'he trobat quan caminava pels voltants de la plaça 11 de setembre. Tot i que a l'arbre hi ha un paper groc de l'ajuntament on recorda als veïns que les escombraries s'han de deixar al davant dels portals -no als escocells dels arbres- i que s'ha de respectar la fracció que toqui cada dia, els veïns dels edificis del voltant sembla que continuen fent la seva. I em consta que no és la primera vegada que ho fan.
Davant d'aquesta actitud incívica que es repeteix, quan temps trigarà l'àrea de medi ambient en aplicar les sancions que contempla la normativa d'incompliment amb la recollida selectiva? No cal regirar gaire la "merda" que escampen aquests veïns per saber qui són, tan sols cal que algun celador de l'Ajuntament es passi un dia al vespre per l'indret i esperi a que baixin les escombraries.

1 comentari:

  1. Tens tota la raó, encara hi han uns quants incívics que no respecten el calendari de la recollida selectiva. Des de l’àrea de Medi Ambient continuem sancionant a aquells veïns, veïnes i activitats que detectem que estan incomplint el calendari de recollida selectiva, de fet s’han obert 22 procediments sancionadors a particulars i 15 a comerços. No es gens fàcil “enxampar” a l’infractor. El sistema que fem servir és el d’obrir bosses per identificar al seu propietari. També hem fet ,en alguna ocasió, un control amb la col·laboració de la policia.

    ResponElimina