divendres, 2 de gener del 2009

Els Reis d'Orient també pateixen la crisi

La crisi econòmica ha arribat a la Calvada de Reis. Els responsables de la Comissió de Reis ho tindran més difícil que altres anys per poder oferir-nos una cavalcada ben guarnida. La crisi econòmica ha portat l'Ajuntament a minimitzar la subvenció que destinava a la cavalcada.

Si en edicions posteriors els membres de la Comissió podien pagar a l'instant el material que havien de comprar als comerços de Canet, enguany han hagut de demanar als botiguers que els fiïn. Certament, la Comissió obté uns ingressos amb les dues carrosses de publicitat que encapçalen la baixada dels Reis, però aquests diners arriben molt a posteriori del 6 de gener.

És una llàstima que la Comissió de Reis (que no fa gaire va ser guardonada amb el Premi Canetenc de l'any en l'apartat d'entitats), amb tota la tradició que porta al darrera, les hagi de passar magres per poder fer feliços tots els infants de Canet. Una feina que comença al mes de setembre i en la qual un grup de persones hi dediquen moltes hores de manera totalment desinteressada.

Potser ja seria hora que els governants sapiguessin destriar les accions que realment mereixen el suport econòmic municipal.

2 comentaris:

  1. hola soc un dels creadors del wall-e i estic a la comisio de reis me agradaria contactar amb tu si es posible.....

    ResponElimina
  2. Hola company, em pots escriure a l'adreça canetenc2009@hotmail.es

    Gràcies pel teu interès.

    ResponElimina